skip to Main Content

Diensten

Binnenschilderwerk
Het juiste resultaat, dat is wat telt. Schilderwerk is immers één van de belangrijkste elementen van uw interieur. De juiste kleur draagt namelijk bij aan het karakter en de sfeer van uw huis. Naast het zichtbare resultaat, is levensduur en onderhoud net zo belangrijk. Ons schilderwerk beschermt onder andere tegen slijtage, vocht en schimmels.

Overige werkzaamheden binnen
Naast het reguliere binnenschilderwerk verzorgen wij ook andere vormen van wandafwerking zoals:
• sausen
• behangen
• houtrot reparaties

Buitenschilderwerk
De warme zomermaanden, het regenachtige najaar en een koude winter hebben veel invloed op uw buitenschilderwerk. Door uw woning of bedrijfspand te voorzien van kwalitatief hoogstaand buitenschilderwerk wordt deze langdurig beschermd tegen diverse weersomstandigheden. Zo voorkomt u hoge onderhoudskosten en investeert u in de toekomst.

Wij voorzien de ondergrond van ons buitenschilderwerk van de juiste voorbehandeling om de verflaag optimaal te beschermen. Hierbij maken wij alleen gebruik van professionele materialen en kwalitatief hoogwaardige producten.

Kleuradvies
Het kiezen van de juiste kleur is allesbepalend, wij denken graag met u mee en adviseren u waar nodig. Neem gerust contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op:

Dave Truijens

Wieringeraak 39
1991 XM Velserbroek

023 526 55 65
06 510 666 48

header-blauw_1000x3201
Back To Top